קיבוץ מרום גולן שברמת הגולן החל בשיווק הבתים המוצעים למכירה במסגרת ההרחבה הקהילתית על לועו של הר הגעש בנטל. הווילות מוצעות למכירה בשלבים, במחיר של החל מ-515 אלף שקל לבית של 105 מ"ר, על מגרש של דונם, עם אפשרות להרחבה בעתיד. בפרויקט מוצעות וילות עד לשטח של 196 מ"ר. וילה של 6 חדרים בשטח של 149 מ"ר ומרפסת, מוצעת במחיר של 625 אלף שקל, ווילה גדולה במיוחד של 8 חדרים בשטח של 189 מ"ר ומרפסת, במחיר של 780 אלף שקל. המחירים כוללים פיתוח, פיקוח, תכנון ותשתיות.
הכנת התשתיות לתחילת בניית הפרויקט, שייקרא "שער האלונים", הסתיימה לאחרונה, ובקיבוץ מדווחים על הרשמה של 20 משפחות ראשונות המגלות עניין במגורים במקום. השכונה תוקם על שטח של 192 דונם בצמוד לקיבוץ, בגובה של 1,000 מטר מעל פני הים.
בשלב ראשון מוצעות 55 יח"ד, בשלב השני יוצעו 35. קיבוץ מרום גולן נוסד בשנת 1967 ע"י גרעיני נח"ל ויוצאי קיבוצים. הוא משתרע על פני 600 דונם בצפון הגולן, ומונה כיום 450 תושבים.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.