דוח אמון
2019
הנקראות ביותר

מתכון

קרפ סוזט

באדיבות תומר לבנה, השף של בראסרי M&Rחומרים להכנת בלילה: 200 גר' קמח, 2 כפות סוכר, 3 ביצים, 15 גר' חמאה, 400 מ"ל חלב, 140 מ"ל מיץ תפוזים.

אופן ההכנה: מערבבים את החלב, מיץ התפוזים והביצים. מוסיפים בהדרגה קמח וסוכר, עד להיווצרות בלילה חלקה. מוסיפים את החמאה כשהיא מומסת, ומניחים בטמפרטורת החדר למשך כשעה. יוצקים מהבלילה למחבת טפלון משומנת מעט, ומטגנים קרפים דקים מאוד.

חומרים להכנת קרפ סוזט: 30 גר' חמאה, 1 כפות סוכר, 250 מ"ל מיץ תפוזים, 80 מ"ל ליקר גרנד מרנייה.

אופן ההכנה: ממיסים במחבת חמאה וסוכר. מוסיפים שני קרפים מקופלים לארבע, ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים למחבת מיץ תפוזים, מצמצמים מעט, יוצקים את הגרנד מרנייה, ומגישים עם גרירת תפוז מעל.

רוצה להשאר מעודכן/ת בנושא הסיפורים הגדולים של השבוע?
נושאים נוספים בהם תוכל/י להתעדכן
הסיפורים הגדולים של היום
נדל"ן
גלובס טק
נתוני מסחר
שוק ההון
נתח שוק
דין וחשבון
מטבעות דיגיטליים
✓ הרישום בוצע בהצלחה!
עקבו אחרינו ברשתות