יאח"ה, שגבתה אתמול (א') עדות מעומרי שרון, בנו של ראש הממשלה, בפרשת דוד אפל וקרקעות גינתון, מבקשת למעשה לבדוק שני דברים: האחד, האם שרון הבן יודע משהו בנוגע לקשר שהיה לאפל עם אריאל שרון, שהיה אז שר התשתיות, בנוגע להפשרת קרקעות מושב גינתון. השני, האם לשרון הבן היתה מעורבות כלשהי בעניין זה.
הפרשה מתקשרת בעקיפין לפרשת האי היווני, הנחקרת כעת ביחב"ל. בפרשת האי היווני נחקר חשד, כי שרון קיבל שוחד מאפל, הן על-ידי מימון הפריימריס שלו בליכוד, והן על-ידי העסקת בנו גלעד. על-פי החשד הנחקר, השוחד ניתן לכאורה בתמורה למעורבות שרון, כשר דאז, בפגישות עם גורמים מדיניים מיוון, לצורך קידום עסקיו של אפל ביוון.
ראש הממשלה שרון אמור להיחקר בקרוב מאוד בשתי פרשיות: בפרשת האי היווני, ובפרשת סיריל קרן. שרון יישאל על קשריו עם אפל. יש להניח, כי בין היתר יישאל שרון בנושא קרקעות גינתון.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.