נוה רכשה מגרשים ל-850 דירות וקוטג'ים בהוד השרון ובגני תקוה בעיסקאות לפי 34%-38%

בעיסקה שניה, רכשה נוה מפרטיים קרקע לבניית 500 דירות בגני תקוה, בעיסקה לפי 38%. על הקרקע אין תב"ע תקפה, כך שהבנייה לא תוכל להתחיל בזמן הקרוב. החברה מעריכה, שתמכור דירות 4 חדרים בכ-250 אלף דולר

חברת נוה, מקבוצת החברה לנכסים ובניין, רכשה בשתי עסקאות אחרונות מתחמים לבניית 850 דירות בשתי ערים. החברה רכשה מפרטיים קרקע לבניית 350 יחידות דיור בהוד השרון. המוכרים יקבלו 34% מתמורת המכירות של הדירות ו-37% מתמורת המכירות של הקוטג'ים. על פי הערכה, ניתן יהיה למכור את הקוטג'ים בכ-350-320 אלף דולר, ואת הדירות במחירים נמוכים יותר.

בעיסקה שניה, רכשה נוה מפרטיים קרקע לבניית 500 דירות בגני תקוה, בעיסקה לפי 38%. על הקרקע אין תב"ע תקפה, כך שהבנייה לא תוכל להתחיל בזמן הקרוב. החברה מעריכה, שתמכור דירות 4 חדרים בכ-250 אלף דולר.

בעיסקה קודמת, שפורסמה במדור זה, רכשה נוה, יחד עם שיכון עובדים, מבת משפחת איזנברג, קרקע לבניית 640 דירות בכפר סבא, בעיסקה נעשתה לפי 39%.