לראשונה: מסעדה בשרית לסבארו

רשת סבארו, שנכנסה לארץ לפני תשע שנים, החליטה לחרוג מהתפיסה האסטרטגית שקיבלו זכייניה, דני ורנר ויוחאי פלג, לפיה המסעדות בישראל יהיו חלביות וכשרות, ומקימה לראשונה בארץ מסעדה בשרית.

הרשת, המונה 24 סניפים חלביים כשרים, תפתח את הסניף הבשרי בקניון עזריאלי בהשקעה של כמיליון שקל. לדברי עמיר חסון, מנכ"ל סבארו, צפוי מחזור הפעילות של הרשת בשנת 2004 להיות כ-75 מיליון שקל, שהינו בבחינת גידול של 17% לעומת אשתקד, כך על-פי הדיווח. המסעדה בקניון עזריאלי תגיש מנות בשריות מהמטבח האיטלקי, לרבות ספגטי ברוטב בולונז, לזניות במילוי בשר, רביולי במילוי פטריות ועוף וכדורי בשר, מאפים ממולאים בחזה עוף.

את הזיכיון למסעדה הבשרית רכש משה דדש, שבבעלותו שתי מסעדות נוספות בקניון עזריאלי ובקניון ערים בכפר סבא. המסעדה תשתרע על 70 מ"ר ותכלול כ-100 מקומות ישיבה.