חברת פריזט חסון, בבעלות שלומי ועדנה חסון, בונה במספר פרויקטים בהוד השרון, עיר מושבם של הבעלים. הראשון שבהם הוא פרויקט שביל התפוזים, המשתרע על שטח של 10 דונם במזרח הוד השרון, וכולל 42 יחידות דיור בהן 10 קוטג'ים דו משפחתיים ו-4 מבננים מדורגים של 8 דירות, הבנויים בסגנון ספרדי ים תיכוני. הקוטג'ים בני 6 חדרים ומרתף בנויים על מגרשים של רבע דונם כל אחד, ומתומחרים לפי 395 אלף דולר לקוטג'. פריזט חסון מדווחת, כי דירת 4 חדרים בשטח של 130 מ"ר נמכרה ב-285 אלף דולר. לדברי שלומי חסון, עוד בטרם החל פרסום הפרויקט נמכרו כשליש מיחידות הדיור שבו.
פרויקט נוסף אותו מקימה החברה נקרא רמת הדר החדשה. הפרויקט שוכן במערב הוד השרון, בסמוך לקריית החינוך, וכולל 6 מבננים של 4 דירות כל אחד. דירות הגן בפרויקט ישתרעו ב-3 מפלסים, בשטח כולל של 240 מ"ר עם חצר של 150 מ"ר. דירות הפנטהאוז בפרויקט משתרעות על פני 200 מ"ר, וכוללות מרפסות של 60 מ"ר. חסון מדווחים, כי מחירה של דירת הפנטהאוז נאמד בכ-440 אלף דולר, ומחירה של דירת הגן נאמד ב-460 אלף דולר.
פריזט חסון מקימה בנוסף את פרויקט גמלא על הפארק, הכולל מגדל בן 17 קומות, 73 דירות בנות 3-4 חדרים, וכן את פרויקט מתחם האורנים, השוכן במרכז העיר וכולל שני בניינים בני 12 דירות כל אחד.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.