לאחר שבתחילת חודש מארס הודיעה יצרנית מוצרי הצריכה האלקטרוניים השנייה בגודלה בעולם, סוני היפאנית, על המהפך הניהולי הגדול ביותר ב-59 שנותיה, כשמינתה למנכ"ל את סר הווארד סטרינג'ר, יליד בריטניה המחזיק באזרחות אמריקנית, לא חיכה סטרינג'ר זמן רב, ורכש בית יוקרה בשדירה החמישית המפורסמת במנהטן, ניו יורק, ארה"ב, בתמורה ל-16 מיליון דולר. נציין כי סטרינג'ר, מנהל חטיבת הבידור של סוני כיום, יהיה המנכ"ל הלא-יפאני הראשון של החברה היפאנית.
סטרינג'ר בן ה-63, שבעבר החזיק בתפקיד ניהולי ברשת הטלוויזיה CBS והצטרף לסוני ב-1997, רכש את הפנטהאוז האמור בבניין מספר 1107 בשדרה החמישית פינת רחוב 92, הכולל 13 קומות. הפנטהאוז כולל שלושה חדרי שינה. נציין כי הפנטהאוז נמצא בסמוך לבניין בן חמש קומות ב-91 איסט, בקארנגי היל, השייך גם הוא לסטרינג'ר.
הבית החדש של סטרינג'ר ואישתו, שנבנה על ידי מרג'ורי מריוות'ר פוסט האטון, היה בעברו טריפלקס בן 54 חדרים, שחולק למספר דירות, כשבאחת מהן מתגורר מעצב האופנה ראלף לורן. הבניין עצמו, נציין, נבנה בשנת 1926. לסיכום, נוסיף כי הבית הישן בקרנגי היל, שהתפנה זה עתה, מוצע למכירה במחיר של 8.75 מיליון דולר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.