פרטנר תפיץ טלפונים סלולריים דרך באג

פרטנר אורנג', המפעילה הסלולרית בשיטת ה-GSM, חתמה על הסכם ההתקשרות עם חברת באג מולטיסיסטם, לפיו תהפוך זו האחרונה למפיץ מורשה. במסגרת ההסכם ייפתחו 29 נקודות של פרטנר-אורנג' בחנויות באג, בשיטת חנות בתוך חנות. ההסכם כולל את שיווקם של הטלפונים הסלולריים הניידים בשיטת ה-GSM, מוצרי DATA ומוצרים נלווים, של כ-15 יצרניות שונות ובכללן אריקסון, נוקיה, מוטורולה ואחרות.

עמיקם כהן, מנכ"ל פרטנר, מסר כי פרטנר רואה ברשת באג את הכוח העיקרי במכירת מוצרים המשלבים טלפונים סלולריים ומחשבים, לצורך העברת DATA. תחילת הפעילות מתוכננת לינואר 99'.

חברת "באג מולטיסיסטם", שבבעלותה רשת חנויות "באג סטור", נמצאת בבעלות מלאה של קרדקס, מקבוצת קרדן השקעות. החברה עוסקת בשיווק מוצרי תוכנה וחומרה לרבות מוצרי מיקרוסופט מט"ח, פלייסטיישן, קומפי, אדיוסופט ועוד