דיווחים: עשרות הרוגים לחיזבאללה ביממה האחרונה - כולל 4 קצינים בכירים בגזרת הרי הקלמון ■ "משלוח" של ארונות קבורה עורר זעם אדיר בלבנון
יו"ר המחנה הציוני בראיון לגלי צה"ל: "ברור לגמרי שאין לי שום כוונה ולא הייתה לי שום כוונה לשמש גלגל חמישי או חולץ פקקים או סותם חורים של נתניהו"
התקבלה בקשת הסתלקות מתביעה ייצוגית ■ "חוק בניינים ציבוריים חל על מסעדות ובתי אוכל בהם מוגש מזון לשולחנות, אך אינו חל על בתי אוכל המספקים מזון בדלפק מכירה (שירות עצמי) באריזות חד-פעמיות"
חוששים מהבעיות בארה"ב והחמצתם את ריצת המניות בסין ובאירופה? הנה 3 מניות ממרחב האירו שייהנו במיוחד מהמדיניות המוניטרית הנוכחית ביבשת, והן יציבות מספיק כדי להתגבר על כל בעיה קצרת טווח שיכולה להיגרם בגלל יוון
קובי לוצקי, האנליסט הראשי של קפיטל טרייד: "אנחנו מעריכים כי תוכנית ההרחבה הכמותית בגוש היורו אינה סוף פסוק ואנו צפויים לראות את הבנק המרכזי בגוש היורו, משיק תכניות המשך, בדיוק כפי שקרה בארה"ב"
הווארד גולד טוען כי הראלי בנפט נובע מסגירת מספר שיא של פוזיציות שורט וכי כבר כעת ישנם סימנים לכך שהעליות מתקרבות לסוף
מארק מוביוס: שוק המניות הסיני לקראת תיקון של 20% ■ הכנסות HSBC פספסו את התחזיות
איש העסקים הישראלי אילן שור, יו"ר בנק במולדובה, חשוד במעילת ענק בין השנים 2012-2014
בחודשים דצמבר 2014 - פברואר 2015 עלה השכר הממוצע לשכיר ב-2.6% בחישוב שנתי, בהמשך לעלייה של 1.9% בחישוב שנתי בחודשים ספטמבר - נובמבר 2014
בדיקת "גלובס" ו"הכול כלול": העוברים והשבים בירושלים תרמו 60 שקל לשעה בממוצע ■ התעלמות כמעט מוחלטת בצומת עזריאלי בת"א; במדרחוב נחלת בנימין היענות סבירה ■ אילו חברות ציבוריות תורמות הכי הרבה?
בסקר יוצגו כמה תרחישים ותתבקשו לענות כיצד תפעלו בתרחישים אלה ■ אז כמה תסכימו לחסוך ממשכורתכם? האם תרצו להימנע ממזון לא בריא - ומה תהיו מוכנים לעשות בשביל זה?
מחלקת המחקר של גולדמן זאקס: מחיר היעד למנית אמדוקס עולה מ-56 דולר ל-63 דולר - פרמיה של 16% על מחירה בשוק ■ "המניה אטרקטיבית, משום שהיא נסחרת בדיסקאונט של 16% גם ביחס לקבוצת ההשוואה. המלצתנו היא קנייה"
מיילן הרוויחה 70 סנט למניה ברבעון הראשון על הכנסות של 1.87 מיליארד דולר - מתחת לתחזיות האנליסטים
שר הנפט רב ההשפעה עלי אל-נעימי אמר כי "אף אחד אינו יכול לקבוע את מחיר הנפט - זה עניין של אללה" ■ הדברים באו על רקע ספקולציות שנפוצות על כמה זמן תשמור סעודיה על מדיניותה הנוכחית שלא לקצץ בתפוקת הנפט
UBS ו-HSBC עקפו את התחזיות בשוק ■ ירידות שערים בוול סטריט ■ הבנק המרכזי של אוסטרליה הוריד היום, כצפוי, את הריבית ב-0.25% לרמה של 2%