חברת עלית ממתקים מרמת גן ומנהלה, עובד לידיז'נסקי, הואשמו בבית משפט השלום בת"א בייצור מזון בתנאים תברואיים לא נאותים ובלתי סניטרים, וכן בעיסוק כיצרן ללא רישיון בתקופה שבין 2003 למחצית הראשונה של 2005.
על-פי כתב האישום, ביוני 2003 נערכה ביקורת במפעל החברה על-ידי מפקחת המזון של לשכת הבריאות המחוזית בת"א. הבדיקה העלתה, כי הנאשמים עוסקים בייצור מזון בתנאי תברואה ירודים ולקויים וללא תוכנית סניטארית המאושרת כחוק.
בין הליקויים שנמצאו בביקורת: אגף השירותים מלוכלך, הקרמיקה במחלקת שטיפת הכלים מלוכלכת, חלק מהמוצרים במחסן היו על הרצפה ובמחסנים דרוש לערוך סדר וניקיון יסודי ובמחלקה לייצור עוגות יבשות נדרש תכנון ייצור נכון.
כמו כן, הציוד לא ממוקם לפי הזרימה הטכנולוגית של המוצרים ובמפעל יש לתכנן אחסון נפרד של חומרי גלם, חומרי אריזה ותוצת מוגמרת. (ת.פ 5426/05).
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.