אלדן-טק תרוויח 500 אלף ש' מעסקת קניון דרורים

דלק נדל"ן הפעילה זכות סירוב ומבקשת לקנות 50% מהקניון

חברת אלדן-טק תרוויח 500 אלף שקל מהעיסקה לרכישת 50% מקניון דרורים, גם אם העיסקה לא תצא לפועל - מעריכים מקורות המקורבים לעיסקה. כזכור, קנתה אלדן-טק בסוף אוקטובר, ממושב בני דרור, 50% מהקניון ב-7.15 מיליון שקל, כפוף לזכות סירוב ראשונה של דלק נדל"ן.

בשבוע שעבר הפעילה דלק נדל"ן (באמצעות דנקנר השקעות) את זכות הסירוב, והודיעה שהיא מבקשת לקנות את ה-50% מהמושב במחיר זהה, 7.15 מיליון שקל. במקביל, כפי שפורסם ב"גלובס", הטיל בית המשפט עיקול על מניות אלו כדי למנוע העברתן לאלדן-טק. דלק נדל"ן היא בעלת 50% הנותרים בקניון, ומבקשת להגיע לשליטה מלאה.

החוזה בין אלדן-טק למושב בני דרור קובע, כי אם דלק נדל"ן תממש את זכות הסירוב, ישלם המושב לאלדן-טק 500 אלף שקל. באלדן-טק אומרים, כי הרוויחו חצי מיליון שקל בלי עבודה ובלי להשקיע דבר. הקניון הוא בן 3,800 מ"ר בתפוסה מלאה, עם זכויות בנייה נוספות. אלדן-טק נמצאת בשליטת יוסי בודנשטיין.