רשת האופנה YOOP שכרה סניפים נוספים במבשרת ציון, בנתיבות ובאשדוד

רשת האופנה YOOP, המתמחה באופנה לצעירות, מתרחבת ופותחת עוד שלושה סניפים חדשים - במבשרת ציון, בנתיבות ובאשדוד, בהשקעה כוללת של מיליון שקל. סניפים אלו מצטרפים לשלושת הסניפים שפתחה הרשת בחצי השנה האחרונה בקניון הנגב בבאר-שבע, בקניון הזהב בראשל"צ ובקניון ארנה בהרצליה, בהשקעה כוללת של 1.2 מיליון שקל.

הרשת שכרה חנות של 50 מ"ר בקניון הראל שבמבשרת ציון, בדמי שכירות של 40 דולר למ"ר, בחוזה ל-3 שנים עם שתי אופציות בנות 3 שנים כל אחת. במקביל, הרשת שכרה חנות בשטח של 70 מ"ר ברחוב מרכזי בעיר נתיבות, בדמי שכירות של 35 דולר למ"ר, בחוזה ל-5 שנים.

בנוסף, הרשת שכרה חנות של 60 מ"ר בקניון הסיטי במרכז אשדוד, בדמי שכירות של 45 דולר למ"ר, בחוזה ל-3 שנים עם שתי אופציות בנות 3 שנים כל אחת.

מנכ"ל YOOP, אלון פורמוסה, אמר: "בשנה האחרונה הרשת גדלה ופתחה 6 חנויות חדשות. כיום מונה הרשת 12 חנויות הממוקמות בקניונים המובילים. הרשת עתידה לפתוח עד סוף שנת 2006 כ-7 חנויות נוספות במיקומים אסטרטגיים: רחוב שנקין בת"א, דיזינגוף סנטר, קניון איילון בר"ג, חיפה, אילת, מודיעין ופתח תקוה".