מכתשים אגן
, העוסקת בתחום המוצרים להגנת הצומח והאגרוכימיה, הודיעה היום כי היא מקימה חברה בסין. החברה מיועדת לפעול בתחומי מיקור חומרי גלם וחומרים פעילים, הפצה ובשיווק של מוצרי מכתשים אגן לשוק האגרוכימי בסין.
עד כה החברה רכשה את חומרי הגלם באמצעות סוכנים הפזורים ברחבי סין. המטרה בהקמת החברה בין היתר היא לייעל ולהרחיב את פעילות הרכש הקיימת כבר. בנוסף, מקווים במכתשים אגן כי הקמת חברת הבת תסייע במכירת מוצרי מכתשים אגן בסין.
לדברי שלמה ינאי, מנכ"ל מכתשים אגן, "שוק האגרוכימיה בסין מוערך בכ-2 מיליארד דולר בשנה ואנו מזהים אותו, לפיכך, כפוטנציאל חשוב לצמיחה".
מכתשים אגן פועלת כבר היום בסין בהיקפים רחבים בתחומי היצור והרכש. "הקמת החברה החדשה תהווה בהמשך קרש קפיצה להגדלת פעילות השיווק שלנו בשוק חשוב זה", על פי ינאי.
בכך מרחיבה מכתשים אגן את קשריה בשוק האסיאתי. באמצע נובמבר חתמה על הסכם הפצה עולמי בלעדי עם הקונצרן הקוריאני SK, במסגרתו תשמש מכתשים אגן כמפיצה גלובלית של המוצר En Spray-99.
משיקולים פנימיים לא נמסר מי צפוי להיות מנכ"ל החברה, כמו כן נמסר כי עלויות בהקמת חברת הבת מוגדרות כזניחות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.