אלפי מנשה: צ.מ.ח המרמן רכשה קרקע ל-56 יח"ד

המנכ"ל פייגלין: הכללת הישוב בתוך הקו הירוק מחזקת אותו

קבוצת צ.מ.ח המרמן, בבעלות אנשי העסקים אבי בן אברהם וחיים פייגלין, אשר בונה את פרויקט אמירי נוף באלפי מנשה, זכתה במכרז נוסף שהוציא משרד הבינוי והשיכון באלפי מנשה. החברה רכשה קרקע, בצמוד לפרויקט אמירי נוף, בדרום היישוב, המיועדת לבניית 56 יח"ד, תמורת 4.15 מיליון שקל. העסקה מייצגת מחיר של כ-16 אלף דולר לקרקע לדירה כולל פיתוח.

בקבוצת "צ.מ.ח המרמן" מעריכים את היקף המכירות בפרויקט זה בכ-40 מיליון שקל.

מכרז זה מהווה המשך ישיר לאמון שמביעה החברה באלפי מנשה. לאחרונה חתמה הקבוצה על הסכם לרכישת מגרש בשטח של כ-8 דונם ביישוב. הזכויות בקרקע, המיועדת לבניית 80 יח"ד, נרכשו מחברת אפי נתיב, בעסקת מזומן של כ-5 מיליון שקל. היקף המכירות הצפוי בפרויקט נאמד בכ-52 מליון שקל.

לדברי חיים פייגלין, מבעלי קבוצת צ.מ.ח המרמן, "החלטת בג"צ האחרונה בדבר הכללתה של אלפי מנשה בתוך תחומי הקו הירוק, רק מחזקת את אלפי מנשה וקובעת את מיקומה הסופי בתוך תחומי מדינת ישראל. כעת, עם ההכשר הסופי של בג"צ, רכישת המגרש נכונה יותר מתמיד".

אלפי מנשה ממוקמת על גבעות בשרון, המשקיפות מגובה של 300 מטר מעל פני הים על אזור השפלה ומישור החוף. היישוב נבנה לפני 23 שנים ביוזמת משרד הביטחון והוא מונה היום כ-5,500 תושבים.

היישוב מרוחק כ-20 דקות נסיעה ממרכז ת"א, כאשר בעתיד מתוכננת במקום סלילתו של כביש מהיר, שיחבר את הישוב ישירות לישוב נירית. היישוב קרוב גם לכביש 6 ונמצא מרחק 5 דקות נסיעה מכפר סבא ורעננה.