יורוקום שכרה 5,000 מ"ר ברמת החי"ל בת"א ב-14.7 דולר למ"ר

תעביר משרדיה, מעבדת השירות, חנות מסחרית ומחסנים לפרויקט מגדלי אור בחודש ינואר

חברת התקשורת יורוקום עוברת לרמת החי"ל בת"א: החברה סיכמה על שכירת 5,000 מ"ר בפרויקט מגדלי אור, שבבעלות חברת רד בינת נכסים. השטחים שתשכור יורוקום ישמשו את משרדי החברה, מעבדת שירות, חנות מסחרית ומחסנים. המעבר של יורוקום למקום משכנה החדש מתוכנן להתבצע בינואר 2007. כיום ממוקמים משרדי יורוקום בבית קליפורניה, ברחוב יגאל אלון בתל-אביב, ובבניינים סמוכים לו.

ההסכם עם רד בינת נכסים הוא לתקופה של 8 שנים, כולל אופציה להארכה. שכר הדירה הוא מדורג, ויעמוד בממוצע על 14.7 דולר למ"ר משרדים לחודש, לפני מע"מ. כמו כן, תשכור יורוקום למעלה מ-100 מקומות חניה במחיר של כ-100 דולר לחודש למקום חניה.

השטחים שתשכור יורוקום ממוקמים במגדל B של פרויקט מגדלי אור, הנבנה בפינת הרחובות הברזל והנחושת. הפרויקט יכלול עם השלמתו שני מבני משרדים בני 11 קומות כ"א, בשטח כולל של 33 אלף מ"ר משרדים, 36 אלף מ"ר חניונים וכן 3,000 מ"ר של שטחי מסחר.

עד כה הושכרו למעלה מ-70% משטחי המשרדים בפרויקט, המשווק כיום ע"י חברת מעוף יועצי נדל"ן, שבבעלות אסף עטיה ויוסי פריד. בין השוכרים: מבטח שמיר, מדקון, ויזאייר, סנרד, אבנט, פקטלייט, מלכ"ם, נעורים ועוד.

רד בינת נכסים ושירותים מהווה את זרוע הנדל"ן והלוגיסטיקה של קבוצת רד בינת, הנמצאת בבעלות האחים יהודה וזהר זיסאפל. החברה מנוהלת ע"י דלית בראון. מנהלת השיווק היא אורין מור.

רד בינת חולשת על כ-300 אלף מ"ר של משרדים ומבני תעשייה, לרבות הפרויקטים מגדלי זיו הנמצאים גם הם ברמת החי"ל בת"א, ובית בינת וירושלים של כסף הממוקמים במתחם הר החוצבים שבירושלים.