מספר עסקאות חדשות מהתחום הקולינרי נחתמו בקומפלקס הבילוי והקניות החדש במתחם יכין פולג. מסעדת הבשרים "גחלים" שכרה שטח של 211 מ"ר, תמורת 25 דולר למ"ר או 6% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). עיסקה נוספת נחתמה מול בר יינות אשר שכר במקום שטח של 70 מ"ר בדמי שכירות של 25 דולר למ"ר או 7% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). החוזים נחתמו לתקופה של 3 שנים עם שתי אופציות בנות 3 שנים כל אחת. בנוסף, קונדיטוריה בליקר שכרה שטח של 200 מ"ר בדמי שכירות של 24 דולר למ"ר. החוזה נחתם לתקופה של 4 שנים עם 2 אופציות. בר מסעדה Mojoשכר שטח של 175 מ"ר, עליו ישלם דמי שכירות של 23 דולר למ"ר או 5.5% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). לעסקאות אלה נלוות הוצאות דמי ניהול חודשיות של 3 דולר למ"ר, כאשר עם תום תקופת השכירות הראשונה שכר הדירה עולה ב-10%. העסקאות בוצעו באמצעות חברת אריאל פרומול.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.