נתניה: 23-25 דולר למ"ר במתח יכין פולג

מספר עסקאות חדשות מהתחום הקולינרי נחתמו בקומפלקס הבילוי והקניות החדש במתחם יכין פולג. מסעדת הבשרים "גחלים" שכרה שטח של 211 מ"ר, תמורת 25 דולר למ"ר או 6% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). עיסקה נוספת נחתמה מול בר יינות אשר שכר במקום שטח של 70 מ"ר בדמי שכירות של 25 דולר למ"ר או 7% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). החוזים נחתמו לתקופה של 3 שנים עם שתי אופציות בנות 3 שנים כל אחת. בנוסף, קונדיטוריה בליקר שכרה שטח של 200 מ"ר בדמי שכירות של 24 דולר למ"ר. החוזה נחתם לתקופה של 4 שנים עם 2 אופציות. בר מסעדה Mojoשכר שטח של 175 מ"ר, עליו ישלם דמי שכירות של 23 דולר למ"ר או 5.5% מהמחזור (לפי הגבוה מביניהם). לעסקאות אלה נלוות הוצאות דמי ניהול חודשיות של 3 דולר למ"ר, כאשר עם תום תקופת השכירות הראשונה שכר הדירה עולה ב-10%. העסקאות בוצעו באמצעות חברת אריאל פרומול.