נדמה שאין צורך להציג את לאון אלקלעי, אחד השפים המוכשרים בארץ, שעובד בענף הקולינרי כבר שנים ארוכות.
הוא החל את דרכו כשף של מסעדת גרגנטואה המיתולוגית (ביחד עם חני פרבר ז"ל), שהייתה מסעדת הפיוז'ן הראשונה בארץ עוד בשנת 1991, כשלא ידענו מה זה פיוז'ן, ומאז הוא לא מפסיק להמציא את עצמו מחדש. לאחרונה פתח ביחד עם האחים ירזין את פיצה "טוני וספה", שסימנה את תחילתו של עידן פיצריות הבוטיק בתל אביב, ובקרוב תפתח החבורה ברמת החייל מסעדה שמתמחה בשניצלים.
אלקלעי לא שוקט על השמרים, אבל מבחינת השקפת העולם הקולינרית שלו הוא שמרן גאה, במובן החיובי של המילה. הוא מאמין גדול בחומרי גלם מעולים, ובעבודה עדינה של השף -שמבליטה את האיכויות הטבעיות שלהם.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.