במבשרת ציון פותחת רשת אצה סושי בר את סניפה השלישי, ולשם כך שכרה 40 מ"ר בשכר דירה של 8,000 שקל לחודש. בשכירת המקום נעזרה הרשת במט"י (המרכז לטיפוח יזמות עסקית) ירושלים. חוזה השכירות נחתם לתקופה של שנתיים עם אופציה לשמונה שנים נוספות. השטח שנשכר כולל עמדת הכנת סושי ומטבח אחורי לשטיפת כלים ולאחסון מזון. זכייני הסניף הם סיגל חדד ומוטי איוש, שחברו לבעל הרשת איתי יונס לפני שלושה חודשים. בפתיחת המסעדה יושקעו כ-400 אלף שקל, כולל רכישת ציוד המטבח, ריהוט ופרסום.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.