גבעות: 593 חביות זרמו ב"מגד 5" ב-98 שעות; נסחרת בתנודתיות במחזור ענק

הזרימה - בין התאריכים 27 במאי ל-2 ביוני במקטע 1 ■ עוד בתוכנית: לאטום ולבודד את המקטע באמצעות פלאג מיוחד ולעבור ליצוע המבחנים במקטע מספר 4 ■ השותפות בדרך למדד ת"א 100?הפורום ב"גלובס" חצה את רף 100,000 ההודעות

שותפות חיפושי הנפט גבעות לא מפסיקה לספק כותרות ולעדכן את המשקיעים: היום דיווחה השותפות, העמלה נמרצות באתר הקידוח "מגד 5", כי פעולת ההמרצה בשיטת ה-frac בוצעה במקטע מספר 1. בשיטת ה-frac מחדירים גרגירי חול לשברים הטבעיים הקיימים בכדי לאפשר זרימת נפט טובה יותר ולמנוע את סגירתם של השברים הטבעיים.

לאחר ביצוע ה-frac, החליט השותף הכללי בשותפות שלא לבצע בשלב זה מבחן זרימה נוסף במקטע 1 - מבחן הזרימה הנוסף ייעשה רק לאחר סיום המבחנים בבאר. השותף הכללי מסביר במסגרת הדיווח הנוכחי כי התוכנית היא לאטום ולבודד את המקטע באמצעות פלאג מיוחד ולעבור ליצוע המבחנים במקטע מספר 4. עוד מצוין כי מקטעים 2 ו-3 ייבחנו לאחר סיום המבחנים בבאר.

בסיום הדיווח, מעדכנת השותפות כי כמות חביות הנפט שזרמו טבעית, ללא שימוש באמצעי המרצה, במבחן שנערך טרם ביצוע ה-frac במקצע 1 עמדה על 593 חביות במשך 98 שעות בין ה-27 במאי ל-2 ביוני.