אל-על משיקה: תפריט ארוחות בוקר של השף שגב משה

משה למד בחודשים האחרונים את עולם התעופה, ומתוך כך נרקחו התפריטים החדשים, בהם לדברי אל-על ניתן דגש על בריאות וטריות

בסוף השבוע החלה חברת אל-על להגיש ארוחות בוקר ממטבחו של השף שגב משה. משה למד בחודשים האחרונים את עולם התעופה ומתוך כך נרקחו התפריטים החדשים, בהם לדברי אל-על ניתן דגש על בריאות וטריות.

המהלך מלווה גם ברענון למראה הארוחה, החל מהכלים וכלה בתפריטים. כל הפריטים עוצבו על-ידי סטודיו רחל קליין.

ארוחת הבוקר החדשה במחלקת התיירים כוללת שתי אופציות: הראשונה עם גבינת שמנת, אומלט ביתי, סלט ישראלי עם רוטב וינגרט חרדל-דבש לייט, יוגורט פירות ועוד. האופציה השנייה כוללת סלט ישראלי, גבינת שמנת, יוגורט, גרנולה, דבש, חמאה, לחמניות ושתייה חמה. גם במחלקת עסקים מוצע תפריט חדש.