הצעירים והמבטיחים לא עושים הנחות לנגיד

בחמישי לפנות ערב הושק והופץ הגיליון השנתי של מוסף G מבית "גלובס", שמסמן את 40 הצעירים המבטיחים בישראל עד גיל 40. אירוע ההשקה התקיים במלון העסקים קראון פלאזה סיטי סנטר שבתל אביב.

רבים מנבחרי הגיליון לבשו את מיטב מחלצותיהם והגיעו למלון למינגלינג עם המשתתפים האחרים, ולמפגש עם עורך "גלובס" חגי גולן ואורח הכבוד של האירוע - נגיד בנק ישראל, פרופ' סטנלי פישר. הנגיד גילה בקיאות ברזומה של רבים מהמשתתפים ונאות להשתתף בפאנל פתוח בו הועלו שאלות כמו האם יוקר המחייה בארץ מדומה או אמיתי (שהעלה כפיר אברהם, מנכ"ל רקיט בנקיזר) או שאלות על החינוך הטכנולוגי הלקוי בארץ, שהעלתה מעצבת האופנה העולה תמר פרימק.

במהלך הערב נוצרו קשרי עבודה חדשים, וכרטיסי ביקור החליפו ידיים. המשתתפים עצמם, נבחרי הפרויקט, נראו כשהם יוצאים מן האירוע בעיניים בורקות, שמחים על המעמד, על מה שכבר השיגו בחיים ועל מה שעוד מצפה להם. בין המגיעים: אורי אבל מנכ"ל קניון רמת אביב, אורי אלון שמכר שתי חברות לגוגל ולטוויטר, איש חיי הלילה נדב שצר, עינת ינאי מנהלת השיווק של אל על, פרח לרנר יועצת ראש הממשלה, עופר שטרסברג מנכ"ל חברת המשקם, ד"ר רן בליצר משירותי בריאות כללית, גיא לרר האיש שמאחורי תוכנית הטלוויזיה "הצינור", אורי וטרמן מ-012 סמייל, מיכל רביב סמנכ"לית השיווק מ-AIG, בימאי התיאטרון מאור זגורי ועוד.