סרטון סיני שעלה לרשת היו טיוב שואל שאלה מעניינת, שעל פניו נראית "חיובית", אך עלולה להתפרש גם כגזענית. הסרטון מנסה לצעירה סינית ששואלת "מדוע היהודים חכמים? כולנו אותו הדבר אז למה אני לא חכמה כמו היהודים?"
הפרופסור המלומד שעונה לצעירה המצויירת טוען כי "קודם כל, היהודים מתחילים לחנך את הילדים שלהם כבר כשהם ברחם. אמהות בהריון פותרות כל הזמן תרגילים במתמטיקה. גם לימוד שפות זה דבר שמסייע מאוד לאינטליגנציה, כל הילדים היהודים מדברים בשלוש שפות - עברית, ערבית ואנגלית", אומר הפרופסור.
עוד הוא טוען, כי מומחים יהודים מעודדים את הילדים לנגן על כינור או פסנתר על מנת לפתח את המוח. על פי הסרטון, שכנראה לא כלל תחקיר מעמיק, הילדים היהודים משתתפים בתחרויות ספורט כמו חץ וקשת כדי לשפר את יכולות הריכוז והרוע שלהם.
כאשר הצעירה הסינית לא משתכנעת מטיעוניו של הפרופסור, הוא מציין כי מחלת עצבים גנטית היא זאת שגורמת ליהודים להיות חכמים יותר משאר העימים. בתגובה עונה הצעירה הסקרנית: "חכמה היא מחלה, אני לא חולה".
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.