הפורמטים של "חטופים" ו"נראה אותך" נמכרו לברזיל

השוק הברזילאי היה בין הראשונים שרכשו את פורמט "הכוכב הבא" של קשת, וכעת רשת הכבלים המובילה במדינה, Globosat, רוכשת שתי תוכניות נוספות של הזכיינית ובהן שתי העונות בעברית של "חטופים". כמו כן תשדר הרשת את הגרסה האמריקנית של השעשועון "נראה אותך", שזוכה להצלחה בארה"ב.

שתי העונות של "חטופים" יעלו לשידור בערוץ Globosat עם כתוביות תרגום, ו"נראה אותך" - שעשועון המצלמה הנסתרת פרי פיתוחו של יגאל שילון - ישודר בגרסתו האמריקנית ("Deal With It") בערוץ Multishow. שתי התכניות יעלו לשידור בברזיל במהלך 2014.

השוק הברזילאי הצומח במהירות נחשב בימים אלה לאחד השווקים הנחשקים בתחום התוכן, ולחברות ישראליות רבות יסודות לקשרים מתמשכים במדינה.

"חטופים", בגרסתה הישראלית, זוכה להצלחה בינלאומית רחבת היקף. עונתה השנייה נבחרה בשישי האחרון על-ידי ה"ניו יורק טיימס" לאחת מ-12 התוכניות האהובות ביותר לשנת 2013. הפורמט נמכר פרט לארה"ב - שם זכתה "הומלנד" לפרסים רבים ובהם האמי, גם לרוסיה, טורקיה, קולומביה ולמקסיקו. יותר מ-20 מדינות רכשו לשידור את הגרסה העברית ובהן בריטניה, אוסטרליה, פינדלנד, נורבגיה וצרפת.

השעשועון "נראה אותך", של קשת ואולפני הרצליה, משודר בימים אלה בעונתו השנייה בקשת. הגרסה האמריקנית של השעשועון ("Deal With It") הושקה ביולי האחרון ברשת TBS. עד כה נמכר הפורמט ל-13 מדינות, ושודר בשבע מהן, בהן טורקיה, קנדה ויוון. הפורמט מופץ על-ידי זודיאק בכל המדינות ובגרסה האמריקאית על-ידי קשת אינטרנשיונל.