הערב (שעון ישראל) יתפרסמו הפרוטוקולים של ישיבתו האחרונה של הפדרל ריזרב, והשוק מצפה במתח להכרזות. המשקיעים מצפים בעיקר להערות בנוגע לאינפלציה ולריבית.
בתום הישיבה, נזכיר, אמר יו"רית הפד, ג'נט ילן, כי הקפיצה במדד המחירים לצרכן (CPI) היתה "רעש בלבד".
"אהיה מופתע אם נגלה שהוסכם שזה אכן היה רק רעש", אמר היום (ד') חברת Bespoke בראיון לאתר CNBC". יש כמה וכמה אנשים שיהיה להם מה להגיד על זה".
"מתחילה לצמוח הסכמה בקרב משקיעים לכך שהפד לא מצליח להדביק את הקצב", אמר ארט הוגאן, אסטרטג ב-Wunderlich Securities. "האם זה באמת משנה אם הפד יודיע שהוא יתחיל להעלות את הריבית בסוף הרבעון הרביעי או ברבעון השני בשנה הבאה? אני טוען שזה לא משנה", הוא אמר.
"אני חושב שהשאלה היא - האם זה יהיה בראשית הרבעון השני או בתחילת הרבעון השלישי", הסביר הוגאן.
ג'יימס פאולסן, אסטרטג בוולס קפיטל, אמר שמה שחסר בדוח התעסוקה החיובי והמעודד, היה עליית שכר בכדי לתמרץ את הצריכה, וזה ישפיע גם על האינפלציה. "אני חושב ששוק ההון מתחיל להגיד שיתכן שנראה סיכוני ריבית".