חדשות טובות לאיש העסקים דני רימוני. חברת רימוני תעשיות שבה הוא אחד מבעלי המניות הגדולים (11%) ואשר אותה הוא מנהל, מדווחת הבוקר (ג') לבורסה כי נודע לה אתמול שתיק החקירה ברשות ניירות ערך בעניינו של רימוני נסגר.
רימוני הוא תעשיין מוערך, שלפי מה שנחשד, בזמנו, רכש מניות של חברת ארי נדלן , בעסקה מתואמת מול קרן גידור ובתיווך של בית ההשקעות ווליו בייס. מדובר במניות בסכום של 4 מיליון שקל, אשר נרכשו לפני כשנתיים. החשד היה כי נחשף, לכאורה, למידע פנים, טרם פרסום הדוחות הכספיים של אותה חברה. כעת, מתברר שהתיק נסגר והפרשה הסתיימה.
רימוני משמש כמנכ"ל והוא אחד מבעלי המניות (11%) בחברה הציבורית הוותיקה רימוני תעשיות, העוסקת בייצור ומכירה של מוצרי פלסטיק מדויקים ותבניות להזרקת פלסטיק. החברה נסחרת לפי שווי שוק של כמעט 400 מיליון שקל, ומנייתה עולה היום במעל ל-3%, לאחר היוודע החדשות המשמחות למנכ"ל החברה. בעלת המניות הגדולה בחברה (29.5%) היא קרן פימי של ישי דוידי, כאשר יו"ר רימוני מטעם פימי היא לילך אשר טופילסקי. מעבר להחזקותיו של דני רימוני, עוד שני בני משפחה: רפאל וגד רימוני, מחזיקים כל אחד ב-9.3% ממניות החברה התעשייתית.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.