חברת הסטארט-אפ פורסקאוט טכנולוגיות (ForeScout Technologies) המפתחת תכנה לאבטחת רשתות, השלימה סבב גיוס הון ראשון בסך 12 מיליון דולר.
את סבב הגיוס הובילו הקרנות פיטנגו ונצ'ר קפיטל (לשעבר פולריס ונצ'ר קפיטל) ואקסל פרטנרס האמריקנית. פורסקאוט טכנולוגיות הוקמה בתחילת 2000. החברה גייסה בשלביה הראשונים הון ראשוני (Seed) מקרן BCS וממשקיעים פרטיים.
פורסקאוט טכנולוגיות עוסקת בפיתוח מוצרים להגנה על רשתות מחשבים בפני תקיפות בזמן אמת – זיהוי ומניעה אקטיבית, והתראה מוקדמת. מוצרי החברה פועלים גם בסביבת Firewall, ומשלימים את יכולת ההגנה שלו.
רמי קליש, שותף מנהל בפיטנגו ונצ'ר קפיטל: "יש דרישה חזקה בשוק להגנה בזמן אמת של המידע ברשתות מחשבים. ההשקעה שלנו בפורסקאוט מבוססת על האמונה שלנו כי היא חברה מבטיחה בתחום, אשר יש בידיה את המרכיבים ההכרחיים – טכנולוגיה ייחודית, צוות ניהול מקצועי ומנוסה, וצורך אמיתי בשוק – על מנת לספק את צרכי אבטחת המידע הגדל בארגונים כיום". מרכז הפיתוח של פורסקאוט טכנולוגיות ממוקם בתל אביב. החברה מעסיקה כיום 24 עובדים. בימים אלה עוסקת החברה בהקמת מרכז הניהול, השיווק והמכירות שלה בארה"ב.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.