מיקרוסופט ישראל הכריזה היום (ה') על Windows Server 2003 במסגרת כנס Tech-Ed באילת, ימים ספורים לאחר ההכרזה העולמית בארה"ב וב-60 מדינות נוספות. עם ההכרזה זמינה משפחת מוצרי Windows Server 2003 בישראל, על ארבעת גרסאותיה.
Windows Server 2003 היא פלטפורמת שרת אינטגרטיבית שתאפשר לעסקים ולארגונים לייעל את מערכות המידע, להגדיל את תפוקות המשתמשים ולפתח יישומים בעלי ביצועים גבוהים יותר ובמהירות גדולה מבעבר. בעזרת פלטפורמת Windows Server יוכלו עסקים להריץ יישומי NET, רשתות ושירותי אינטרנט (Web Services). זוהי מערכת Windows הראשונה שתומכת במעבדי 64 סיביות איטניום של אינטל. חידוש נוסף במערכת ההפעלה החדשה הינו הממשק העברי של Windows Server 2003, אשר שולב לראשונה במערכת ההפעלה לשרתים.
במקביל להכרזת Windows Server 2003 הכריזה מיקרוסופט על Visual Studio .NET 2003 ועל גרסת 64 סיביות של שרת SQL 2000.
אריה סקופ, מנכ"ל מיקרוסופט ישראל: "ארגונים גדולים ועסקים מכל גודל וסוג בישראל ימצאו ב- Windows Server 2003 חלופה אטרקטיבית שתאפשר הפקת ערך כלכלי מקסימאלי מהשקעותיהם בתחום ה-IT בתקופה שמתאפיינת ברגישות להוצאות. הפרויקטים הראשונים שבוצעו בארץ כבר הניבו חסכון משמעותי ללקוחות בהוצאות התשתית ובהוצאות התפעוליות, פיתוח והרצה מהירים יותר של יישומים ותמיכה דינאמית בתהליכים עסקיים ומבניים משתנים, תוך ניצול מיטבי של המידע הארגוני . בישראל, אנו מעריכים כי במהלך השנה הראשונה יימכרו בין 25,000 ל 30,000 שרתי Windows Server 2003 וזאת על בסיס היקף המכירות של Windows 2000 Server במהלך השנה הראשונה".
בארץ בוצעו בשנה האחרונה התקנות מוקדמות של Windows Server 2003 ב-15 ארגונים במסגרת תוכניות הטמעה מוקדמות וביניהם: בנק לאומי,שירותי בריאות כללית, שטראוס, נייס, משרד המשפטים ועוד.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.