יורם קרין מונה למנכ"ל "בקר-תנובה"

"תנובה" השלימה את גיבוש השדרה הניהולית של תשלובת בשר הבקר הטרי של החברה

חברת "תנובה" השלימה את גיבוש השדרה הניהולית של תשלובת בשר הבקר הטרי של החברה.

יורם קרין מונה למנכ"ל "בקר תנובה". לקרין ניסיון רב בהקמה ובניהול פרויקטים וארגונים. בעבר כיהן כמנכ"ל החברה הכלכלית כפר רופין וכיו"ר דגי רופין. קרין הוביל שינוי מהפכני במבנה הארגוני של קיבוץ כפר רופין, במסגרתו קיבלו החברים מניות בעיסקי הקיבוץ. מדובר במהלך הנחשב לפורץ דרך בתנועה הקיבוצית. בעבר שימש כיו"ר מספר קיבוצים וחברות. קרין, 43, נשוי ואב לארבעה, בוגר כלכלה וניהול.

מיכה גבעון מונה לתפקיד סמנכ"ל השיווק של "בקר תנובה". גבעון ניהל ב- 12 השנים האחרונות את חברת הייעוץ השיווקי, "היפון", במסגרתה העניק שירותי ייעוץ לחברות המזון המובילות בישראל, ביניהן חברות מקבוצת שופרסל, משביר אחז', אסם-טבעול ותנובה. גבעון הוביל פיתוחם של מותגים שונים, ביניהם "עוף טוב", "פרש אנד אתניקס", "יין ישראלי", "תנובה שף", "דגי רופין", "תנובות שדה" ועוד. כמו כן, היה גבעון ממקימי ובעלי "אוטו דיפו", רשת חנויות לאביזרי רכב.

בעבר שימש גבעון כמנהל הפרסום של תשלובת "תבורי", והיה שותף בכיר לפיתוח מותגים רבים, ביניהם "ספרינג" ו"מי עדן". גבעון, 44, נשוי ואב לשניים, בוגר מינהל עסקים ובעל התמחות בשיווק.

יוחאי בן זכרי מונה למנהל המפעל של החברה. בן זכרי שימש בעבר כטכנולוג ראשי בחברת "שף הים". בן זכרי, 43, נשוי ואב לשלושה, מוסמך בביו-כימיה ומדעי המזון.

לתפקיד מנהלת הכספים בחברה מונתה יעל זיו. בעבר שימשה זיו כחשבת המפעלים האזוריים בבית שאן וכחשבת חברת "דג שאן". זיו, נשואה ואם לשניים, בוגרת מתמטיקה ומדעי המחשב, מוסמכת EMBA.