זיסר השכיר ב-10% או 57 דולר למ"ר בעסקאות ראשונות בבית אירופה-ישראל בת"א

השכיר רק 230 מ"ר במרכז בן 3,600 מ"ר, אך מבטיח: עסקאות נוספות בדרך

חברת אירופה-ישראל, בשליטת מוטי זיסר, השכירה 230 מ"ר ראשונים במרכז המסחרי בבית אירופה-ישראל, רחוב ויצמן 1 בת"א. השוכרים ישלמו 57-45 דולר למ"ר לחודש, או אחוזים מהמחזור. שטח המרכז 3,600 מ"ר בשתי קומות. פירוט העסקאות:

* קפה נובה שכר 92 מ"ר, בחוזה ל-3 שנים עם שתי אופציות בנות 3 שנים כל אחת. הוא ישלם 10% מהמחזור, אך לא פחות מ-57 דולר למ"ר לחודש בשנה הראשונה, 62 דולר למ"ר בשנה השנייה ו-65 דולר למ"ר לחודש בשנה השלישית. אם יממש את האופציות, יעלו דמי השכירות ב-10% נוספים בכל תקופה.

* סטימצקי שכרה 90 מ"ר בחוזה ל-3 שנים עם 2 אופציות בנות 3 שנים נוספות כל אחת. היא תשלם 7% מהמחזור, אך לא פחות מ-45 דולר למ"ר לחודש. דמי השכירות יעלו ב-10% בכל מימוש אופציה.

* אבי קצב וטל רוסו שכרו חנות בת 50 מ"ר, לשיווק מיצים טבעיים. הם ישלמו 10% מהמחזור, אך לא פחות מ-45 דולר למ"ר לחודש, צמוד למדד, בחוזה ל- 3 שנים עם אופציה לעוד 3. דמי השכירות יעלו ל-51 דולר למ"ר לחודש במקרה של מימוש האופציה.

דמי השכירות דומים לאלו שמשלמים השוכרים במרכז ויצמן הסמוך, בן 5,000 מ"ר, שכמעט כולו הושכר. שני המרכזי מתחרים על אותו קהל לקוחות, כולל באי בית המשפט ובית החולים איכילוב.

אף כי זיסר השכיר רק 7% מהמרכז המסחרי, הוא אופטימי, ומעריך כי עד פתיחת המרכז, בחודש יולי, ישכיר חלק גדול מהשטחים.