אקרשטיין פונה לשוק הפרטי

קו הסטודיו של החברה מיוצר בסדרות קטנות ומשווק באולמות תצוגה במותג "A Class"

קבוצת אקרשטיין, יצרנית תשומות לענף הבנייה, הפועלת בעיקר בשוק הקבלני והמוסדי ובמרחב הציבורי, פונה לראשונה לשוק הפרטי. באחרונה פתחה החברה שורת אולמות תצוגה בחיפה, בהרצליה, בראש פינה, באשדוד ובבאר שבע, המיועדים לשיווק מוצריה לצרכן הסופי, הבונה או משפץ את ביתו. החברה מעוניינת לבדל את מוצריה לשוק הפרטי באמצעות שם המותג "A CLASS".

החידוש העיקרי שמציעים אולמות התצוגה הוא קו מוצרי סטודיו, שפותח במיוחד, כחלק מהמהלך האסטרטגי של כניסה לפלח השוק הפרטי. מוצרי הסטודיו כוללים עמודים, ספי חלון, קרניזים, קשתות ומדרגות, המיוצרים בסדרות קטנות, וכן אלמנטים דקורטיביים בהזמנה מיוחדת (custom made). לצד כל אלה מוצעים מוצרי החברה המוכרים מהשוק הקבלני, כמו אריחי ריצוף וחיפוי, לבני סיליקט, אבני שנהב, כורכרית, אבן חאמי מתועשת, אבן ענתיקו, אבן בראשית, קירות תומכים ואקוסטיים ועוד.

בנוסף, מציעה החברה ללקוחות ייעוץ מקצועי על ידי צוות של אדריכלים, מעצבים, ומהנדסים.

החברה רואה בפנייה למגזר הפרטי מהלך אסטרטגי. בפלח שוק זה היא תתחרה בעיקר בחברות המתמחות בחומרי ריצוף וחיפוי, המשווקות אבן, קרמיקה ופרקט. האופנה בתחום זה מגוונת, וההיצע, בהתאם, נע בין חומרים פשוטים, כמו בטון מוחלק, אבן מקומית או ייבוא, קרמיקה ונובו, לבין רצפות שפורקו מטירות באירופה או שחזור של סגנונות עתיקים וקלאסיים.