"דרך הקודש" ביפו תשוחזר עם אבן "עתיקה" ייחודית

במסגרת פרויקט תיירותי רחב היקף שמבצעת המישלמה ליפו, שעיקרו פיתוח ושימור מערכת הדרכים ההיסטוריות ושיקום כיכר השעון, לרבות שיקום חזיתות החנויות והציר המרכזי, תשחזר קבוצת אקרשטיין תעשיות את "המיסעה" - דרך בית האשל, ששימשה כנתיב עולי הרגל לירושלים. הדרך היא אחת מהשלוש המתפצלות מהציר המרכזי: בית האשל - הדרך לירושלים; רח' רזיאל/בוטרוס - הדרך לשכם; ודרך יפו - הדרך לעזה.

מטרת הפרויקט של המישלמה היא לחבר את המרחב האורבני של יפו העתיקה של היום עם הרקמה ההיסטורית של המאות ה-19-18, שחלקיה (כגון כתובת עתיקות, קירות, שערים ועוד) נחשפו לטובת הפרויקט, וליצור רצף תרבותי פונקציונלי המתחיל ממרכז יפו העתיקה - כיכר השעון, ועד לשוק הפשפשים, שיהפוך למתחם קניות בילוי ופנאי, באווירה של בזאר מזרחי ים תיכוני.

במסגרת שיקום דרך בית האשל, אקרשטיין תעשיות תספק את הריצוף למיסעה בכביש - מהדרכים העתיקות של ארץ ישראל, שכונתה "דרך הקודש" או "דרך הכרכרות" - התחנה המרכזית של הדיליז'נסים, ותחנת ביניים לעולים החדשים שהגיעו לנמל יפו ומשם עלו לירושלים. אקרשטיין ייצרה בעבור הפרויקט, בשיתוף האדריכל אייל זיו, אדריכל הפרויקט, מוצר ייחודי - אבן OLD CITY - אבן במראה העתיק והאוטנטי של הדרך, ששופצה בפעם האחרונה בשנת 1898, עת ביקור קיסר גרמניה וילהאם השני ביפו. אבן הדרך שוחזרה והוענק לה את הציביון, הנופך והמראה האוטנטי של דרך עתיקה, שמסביבה התנהלו חיי המסחר והחברה של היישוב הקדום בארץ ישראל. לאבן OLD CITY מראה מיושן - בעזרת תהליך מתועש וטכנולוגיה ייחודית, ניתן לקבל אבן במראה עתיק בגוונים שונים, בעלת תכונות הנדסיות של אבן משתלבת. העבודות ברחוב נמצאות לקראת סיום.

בסוף המאה ה-19 ובתחילת המאה ה-20 שימשה יפו כעיר נמל מזרחית שסביבה התפתחו חיי חברה ומסחר משגשגים. רח' בית האשל, או "דרך הקודש", שימש כנתיב לירושלים ותחנת ביניים לעולי הרגל, שביקשו לנוח ולאגור מצרכים. לימים התפתחה והייתה לציר מרכזי, שמשני צדדיו התפתחו חנויות ונבנו חאנים ובתי הארחה, שגרמו להתהוות איזור שוקק חיים, ובו יריד ושוק מזון ובגדים - אווירה אותה מנסה המישלמה ליפו לשחזר, ולהפוך את המתחם לאיזור בילוי, תיירות ופנאי.