גמול נדלן קנתה מגרש למרכז מסחרי בבית חשמונאי (ליד רמלה) ב-250 אלף דולר

גמול נדל"ן, שהיא זרוע הנדל"ן של חברת ההשקעות גמול, מרחיבה את פעילותה. החברה זכתה בשבוע שעבר במכרז של מינהל מקרקעי ישראל, ותקנה מגרש בן 2.14 דונם בבית חשמונאי, המיועד לבניית מרכז מסחרי בן כ-2,000 מ"ר

החברה מרחיבה את פעילותה בישוב - תבנה גם 51 קוטג'ים למכירה בכ-10 מיליון דולר

גמול נדל"ן, שהיא זרוע הנדל"ן של חברת ההשקעות גמול, מרחיבה את פעילותה. החברה זכתה בשבוע שעבר במכרז של מינהל מקרקעי ישראל, ותקנה מגרש בן 2.14 דונם בבית חשמונאי, המיועד לבניית מרכז מסחרי בן כ-2,000 מ"ר.

החברה תשלם 250 אלף דולר, כולל פיתוח. למכרז הוגשה הצעה אחת נוספת. במקביל, תבנה גמול נדלן 51 קוטג'ים בבית חשמונאי, מצפון לרמלה, על מגרש שרכשה בפברואר השנה מהמינהל, ב-2.3 מיליון דולר, כולל פיתוח. על פי הערכה, יימכרו הקוטג'ים בכ-10 מיליון דולר, לפי 200 אלף דולר לערך ליחידה. בית חשמונאי מיועד להיות ישוב קהילתי בן 500 יחידות דיור. החברה הגדולה השניה שתבנה במקום היא מקורות שליטה ופיתוח. לפני שבועות מספר מכר המינהל לפרטיים מגרשים לקוטג'ים.

גמול נמצאת בשליטת איל יונה ומשפחת ברזילי. החברה יושבת על קופת מזומנים בת מאות מיליוני שקלים.