בנק ההשקעות הבחרייני, Gulf finance House BSC, הודיע לאחרונה, כי ישקיע מיליארד דולר בפרויקט הנדל"ן הירדני "המטרופולין המלכותי", כהשקעה אסטרטגית וכחלק מרצונו להתפתח באיזור. בפרויקט "המטרופולין המלכותי" ייבנו שני רכיבים עיקריים - "שער ירדן" ו"הרובע". במסגרת פרויקט שער ירדן ייבנה מגדל משרדים בין 35 קומות, מלון בן 35 קומות וקניון מסחרי בן 5 קומות על שטח של 220 אלף מ"ר.
הקומפלקס יציע למכירה דירות מגורים, חדרי ישיבות ומלון נוסף של 5 כוכבים. שער ירדן ייבנה במיקום מרכזי בעמאן הבירה, ובירדן מצפים כי לאחר סיום הבנייה הוא ימשוך לממלכה חברות בינלאומיות גדולות.
בשלב השני בפרויקט ייבנו רובעים עסקיים שיורכבו ממגדלי משרדים, ושירותים נלווים - מגורים, פנאי ובידור. בכל רובע ירוכזו עסקים מתחומים דומים.
"ירדן מציעה הזדמנות עסקית, והפרויקט ימתג את ירדן כמדינה ידידותית לעסקים. השקעת הבנק תחזק את הכלכלה ואת יחסי המסחר לירדן. זהו צעד חשוב מאוד בתוכניות ההתרחבות של הבנק", אמר בכיר בבנק ההשקעות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.