כלי של מרקורי אינטראקטיב מפקח על המסחר בנסדא"ק

מרקורי אינטראקטיב הישראלית חתמה עיסקה עם בורסת נסדאק, לפיה יפקחו הכלים של החברה (TestDirector LoadRunner, ו-WinRunner) על אמינותן של מערכות המחשוב של הבורסה, המטפלות בסחר שנתי בהיקף של 4 טריליון דולר.

נאסד"ק היא שוק המניות האלקטרוני הגדול ביותר בעולם. החברה האם, NASD, מדווחת לרשות הפיקוח על המסחר והמניות בארה"ב (SEC), המחייבת את החברה לוודא ש-5,500 החברות הרשומות אצלה יתייחסו לציבור המשקיעים בהגינות. לביצוע הבדיקות חשיבות קריטית לעסקים, מאחר שחוקי SEC קובעים, שכל הפרה של שליטה יכולה להסתיים בסגירתה של הבורסה.

מרקורי אינטראקטיב מפתחת ומשווקת מערכות בדיקה אוטומטיות לאיכות תוכנה ולבדיקת מערכות שרת/לקוח, ERP, הסבות שנת 2000 ומסחר אלקטרוני. החברה מפתחת, משווקת ותומכת במגוון רחב של פתרונות תוכנה לסביבות מיחשוב שונות, המאפשרים לזהות טעויות תוכנה בצורה מהירה.

אלה יעקב