מזרח נתניה: דירות "על הנייר" נמכרות ב-250 אלף דולר

חברת אלמוג כ.ד.א.י, הבונה את פרויקט צמרות אלמוג בנתניה מזרח, מדווחת, כי הושלם אכלוס הבניין השלישי בפרויקט. החברה בונה את הפרויקט בשיתוף חברת ועקנין עמרם ובניו על קרקע פרטית, שנרכשה בסכום של 30 אלף דולר לדירה, כולל פיתוח והשבחה.

על המתחם, בשטח של כ-10 דונם, הוקמו 5 בניינים בני 8 קומות, ובסה"כ 150 דירות. מחירי הדירות בפרויקט נעים בין 155 אלף דולר לדירת 3.5 חדרים, ל-175 אלף דולר עבור דירת 4 חדרים ו-230 אלף דולר עבור פנטהאוזים. החברה מסרה, שעד כה אכלסה 3 בניינים מבין הארבעה.

קבוצת שרבט, המקימה את פרויקט כוכב שרבט בקרית השרון במזרח נתניה, הכולל 7 בניינים וכ-200 דירות, מדווחת כי עוד בטרם נבנה הבניין החמישי בפרויקט כבר נמכרו על הנייר 7 דירות מתוך 28, בשווי כולל של כ-6 מיליון שקל.

בפרויקט ישנן דירות של 4-5 חדרים, דירות גן, פנטהאוזים במחירים החל מ-163 אלף דולר עבור דירת 4 חדרים ועד 255 אלף דולר עבור דירת 5 חדרים בקומה העליונה. לדברי מנכ"ל הקבוצה, גיורא שרבט: "איזור קרית השרון במזרח נתניה מתפתח בקצב מהיר, והפך לאטרקטיבי ביותר. הבניין החמישי נמכר במהירות עוד בטרם החלה בנייתו".