רשת קו-אופ ירושלים שכרה מהחברות גמול וגרופית חנות נוספת במודיעין, הפעם בשכונת ציפורי, הממוקמת בחלק הצפון-מערבי של העיר. קו-אופ שכרה חנות של 1,100 מ"ר ב-13.5 דולר למ"ר לחודש, ועוד דמי ניהול של 3.5 דולר למ"ר, בחוזה לתקופה של 10 שנים עם אופציה להארכה ל-10 שנים נוספות. הרשת תשלם מחיר קבוע לכל אורך השכירות, כולל בתקופת האופציה.
בנוסף, קו-אופ תשלם סכום חד-פעמי בסך של 150 אלף דולר, אשר ישולם במזומן, עבור הוצאות התאמה של המבנה לצרכיה. עיסקת הקו-אופ נעשתה בתיווך חברת אלון נכסים מלוד, בשליטת אלון ראובן.
המרכז בציפורי יכלול 2,400 מ"ר בשתי קומות, וייבנה על מגרש של 5.5 דונם, אותו רכשו לאחרונה חברת גרופית וגמול נדל"ן במכרז של המינהל, תמורת 2.1 מיליון דולר, כולל פיתוח.
בעיסקה הראשונה של הקו-אופ במודיעין שכרה מהחברות גרופית וגמול נדל"ן חנות בשטח של 1,400 מ"ר בשכונת קייזר באותם התנאים כמו בעיסקה הנוכחית.
המרכז בקייזר ייבנה בשטח של 10,000 מ"ר (עיקרי ושירות) ויכלול 20 חנויות. בהתאם לחוזה, מתחייבות החברות להשלים את בניית המבנה תוך 18 חודשים.
מנכ"ל קו-אופ ירושלים, רמי מנדל: "הרחבת הרשת לעיר מודיעין היא צעד נוסף בהפיכתה לרשת קמעונאית בפריסה ארצית. הסניף השני במודיעין הינו הסניף ה-21 של הרשת, עם מחזור פעילות שנתי של כ-500 מיליון שקל".
רשת קו-אופ ירושלים תוכננה למזג לתוכה את רשת הסופרמרקטים הירושלמית הפרטית ספיר, שהיקף פעילותה עומד על כ-100 מיליון שקל. אולם, הממונה על ההגבלים העסקיים סירב לאשר את העיסקה מחשש ליצירת קרטל באיזור פסגת זאב, שכן לקו-אופ יש כבר שני סניפים במזרח ובמערב השכונה.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.