מנכ"ל טיב טעם תעשיות, אבי דדון, פורש מתפקידו. כך נודע ל"גלובס". במקומו מונה אריאל פינטו, ששימש עד כה מנהל השוק הפרטי בשטראוס.
דדון פורש לאחר שלוש שנים בתפקיד כמנכ"ל המפעל היצרני של טיב טעם. קבוצת טיב טעם, שהיקף פעילותה נאמד ביותר מ-1.3 מיליארד שקל, כוללת חטיבה תעשייתית, חטיבה קמעונאית וחטיבת סחר. במסגרת החטיבה התעשייתית של טיב טעם מיוצרים מאות מוצרי בשר ונקניק בשלושה מתקני ייצור. כמו כן מבצעת החטיבה שחיטה וייצור מוצרי עוף טרי, מצונן וקפוא.
הפעילות התעשייתית כוללת ייבוא וסחר בתחום בשר, דגים ומוצרים נלווים.
קבוצת טיב טעם מעסיקה 1,500 עובדים ב-14 סניפים בפרישה ארצית, שבעה ימים בשבוע.
בנוסף לפעילות הרשת הקמעונאית, פועלת חטיבת סחר בינלאומית הפועלת בתחום היבוא באמצעות "ישראל קולוניאל פוד". הרשת מייבאת בשרים גם מחו"ל בנוסף למוצרים אחרים כגון אלכוהול, ממתקים וגבינות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.