זה לא מה שחשבתם, יש שם רציונוליות ושיקול דעת
לא די לדעת לדבר, ביבי, צריך גם לדעת איך ועם מי, גם כשאין עם מי
רה"מ נתניהו החליט לא לבקש את כינוס הכנסת בפגרה, ולכן החקיקה הוקפאה ■ אם החקיקה לא תעבור עד לסוף השנה, ערוץ 10 צפוי להיסגר
ראש הממשלה הגיב לנאומי השטנה שהשמיעו ראשי החמאס בסוף השבוע וגינה את אבו מאזן ■ נתניהו: "אין להם שום כוונה להתפשר איתנו, הם רוצים להחריב את המדינה, הם כמובן ייכשלו בזה"
בן כספית משחרר את הנצרה בדרך להקמת עיתון חדש ויורה לכל הכיוונים בראיון ל"ליידי גלובס" ■ "'מעריב' עלה לי בבריאות. גססתי עם העיתון"
רם ענמואל, שהיה ראש הסגל של הנשיא אובמה, אמר בפורום סבן: "נתניהו הימר על האיש הלא נכון והפסיד"
יש לומר 'לא' לממשלת נתניהו רק אם הנסיבות יצדיקו זאת
משרד ראש הממשלה פירסם סקירה תחת הכותרת "מדד תרבות השלום וההסתה ברשות הפלסטינית" ■ נתניהו: "הרשות הפלסטינית מגדלת את הדור הצעיר לשנאה, מחנכת להשמדת ישראל ולטרור - אני לא רואה פה שום שיח לשלום"
(עדכון) - רה"מ אמר את הדברים בישיבת הממשלה הבוקר בתגובה לדירוג ישראל ב"אקונומיסט" במקום ה-20 בקרב המקומות שהכי כדאי להיוולד בהם ■ על המסתננים: "40 מסתננים ניסו להיכנס החודש לישראל - כולם נעצרו"
עפ"י מדד חדש שמנתח את היקף השיחות בפייסבוק, בטוויטר, בבלוגים ובשאר אמצעי המדיה החברתית, נתניהו הוא הפוליטיקאי הכי מדובר ברשת בשבוע האחרון
סקר של מכון ברוקינגס ומרכז סבן בוושינגטון: ל-62% מהישראלים דעות חיוביות על אובמה ■ הרוב בישראל גם סבור, שגדלה התמיכה האמריקנית באינטרסים הביטחוניים של ישראל
שר החוץ הוא אנטי-דיפלומט מובהק, איך נתניהו מינה אותו?
כשר תקשורת הוא היה מהפכן, כשר רווחה הוא מחלק קופונים
בערוץ 10 טוענים כי הדבר נעשה בכוונה, וכי נתניהו מעורב בנושא באופן אישי ■ בלשכת רה"מ סירבו להגיב ■ שטייניץ: "ממתין להגשת מסקנות הצוות"
איראןארה"בבג"ץדונלד טראמפישראל במלחמהקטארקטארגייטרונן ברשב"כמשפט נתניהו