פוגל לשעבר יו"ר קבוצת הביטוח מגדל, אושר בשבוע שעבר על ידי בעלי הבית החדשים באי.די.בי פתוח - אדוארדו אלשטיין ומוטי בן משה - לכהן כיו"ר הדירקטוריון מטעמם, במקום נוחי דנקנר
יוגב: המינוי מונח על שולחנו של השר מאז 17 בנובמבר אשתקד; כ"ץ עצמו היה זה שהציע את רוטנברג לדירקטור עם שר האוצר
מודי'ס: "מינויו מקטין את הסיכון לשינוי באסטרטגיית החברה" ■ גם בבנקי ההשקעות שמחזיקים בדעה שלילית לגבי מניית טבע מעודדים מהמינוי: "מעוניינים לשמוע מויגודמן על תוכניות הניהול שלו"
פלמור, המשמשת כמנהלת מחלקת החנינות במשרד המשפטים מזה 13 שנה, תחליף בתפקיד את ד"ר גיא רוטקופף שיסיים את כהונתו בשבועות הקרובים
בסבב מינויים מינה היום נשיא ארה"ב ברק אובמה את פישר, יחד עם ג'רום פאוול ולייל בריינרד, לוועידת המושלים בבנק ■ אובמה: "פישר מוכר כאחד מהמומחים המוניטריים המובילים בעולם, ואני מודה לו על שהסכים לקחת את התפקיד"
חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין זכה בבחירות שהתקיימו היום מול שלמה בוחבוט, ראש עיריית מעלות-תרשיחא, והיו"ר בקדנציה האחרונה
העובדים במועצת הכבלים והלוויין דרשו ממימון שמילה, שמונה ליו"ר הזמני, להראות להם את כתב המינוי שלו ■ מימון סירב: "אני לא תחת חקירת משטרה"
החברה הודיעה היום על מינויו החל מ-11 בפברואר 2014 ■ המנכ"ל הקודם ג'רמי לוין הודח בסוף אוקטובר על רקע חילוקי דעות קשים בנוגע ליישום האסטרטגיה בחברה ■ ויגודמן: "אני בטוח שנעמוד בכל האתגרים העומדים בפני טבע"
גורמים בלשכת עוה"ד ביקרו את מינוי עו"ד גיל סלומון למנכ"ל הלשכה: "חסר ניסיון ניהולי" ■ הלשכה דוחה את הביקורת: "זה לא שמנכ"ל טבע התמודד מולו"
שלמה מעוז, כלכלן ראשי של קבוצת טפירו: "עד היום, שוק ההשקעות בפרויקטים היה מועדון סגור של בעלי ההון בלבד והם אלו שנהנו מהתשואות. הגיע הזמן לפתוח את השוק הזה גם למעמד הביניים"
דירקטוריון אשכול גליל מזרחי מינה את נורית צור למנכ"לית החברה, המאגדת 15 רשויות באזור הגליל והגולן
ויגודמן בן ה-54 מכהן בשנים האחרונות כמנכ"ל מכתשים אגן ■ המנכ"ל המיועד לא מביא עימו ניסיון רב שנים בתעשיית הפארמה, אך הוא מכיר את טבע היטב משום שהוא מכהן כחבר דירקטוריון החברה מאז שנת 2009
שניים מהמתמודדים הם ישראלים - חן ליכטנשטיין ורן מידן ■ אחד המתמודדים הזרים הוא המנהל המסחרי הראשי של מכתשים אגן, איגנסיו דומינגז
ברוב של 56 תומכים לעומת 26 מתנגדים הסנאט אישר את מינויה של יילן לראלשות הבנק המרכזי של ארה"ב ■ אובמה: "ג'נט מחויבת למנדט הדואלי של הפד, לשמור על יעדי האינפלציה ולהפחית את שיעור האבטלה וליצור משרות חדשות"
המותג הפרטי החדש יעלה למדפים לקראת פסח ■ השבוע השלימה המשביר את רכישת הבעלות על ניו-פארם, לאחר שרכשה את יתרת המניות ב-35 מיליון שקל
"בלומברג": טבע תמנה עוד החודש את ארז ויגודמן כמנכ"ל החברה ■ לנדא במכתב לדירקטוריון: "ויגודמן אדם ישר, בעל חשיבה אסטרטגית ויכולות ניהול מצוינות שוול סטריט תלמד לאהוב"
בג"ץבנימין נתניהובצלאל סמוטריץ'אירועים ומינוייםישראל מתגייסתמירי רגבמשרד האוצרמשרד התחבורהשופרסלתערוכה