במקום להפחיד בסיפורי אימה על יוון, תנו לדעת מי מקבל הקלות מרשות המסים
עו"ד הראל לוקר בראיון לגלי צה"ל: "אנחנו ומשרד האוצר עובדים על התוכניות האלה כל הזמן ואנחנו בוחנים כל הזמן את מה שקורה מסביב, בארץ ובעולם, ומגיבים בהתאם. אין כאן שום אבדן עשתונות"
הסעיף המרכזי שיידון מופיע תחת הכותרת: "צעדים להתמודדות עם השפעות המשבר הכלכלי על כלכלת ישראל, ושינוי סדרי העדיפויות בתקציב"
בפורום לצדק חברתי מגיבים לדברי ראש הממשלה ושר האוצר במהלך הדיונים על התקציב הממשלתי, בישיבה שקיימו היום
כשנתניהו עומד על שפת בור התקציב הוא יודע: יש אשם אחד בעומקו
אפילו שלי יחימוביץ' צריכה את החרדים בצד שלה, לא פחות מאת הקול שלכם
ראש הממשלה ושר האוצר קיימו היום דיון כלכלי לקראת ישיבת הממשלה הקרובה ■ שטייניץ: "צריכים לדאוג לכלכלת ישראל ולכן אנחנו נביא כבר ביום שני הקרוב מספר צעדים שיגדילו את הכנסות המדינה במיליארדי שקלים"
יחימוביץ' על העלאת המע"מ: "מס טפשי שכולם משלמים; נתניהו אוהב מאוד את העשירים" ■ "למה לקחת מהעניים ולא מהעשירים שבקושי ירגישו את זה בכלל?" ■ הליכוד: "הניהול האחראי של נתניהו הציל את המשק מקריסה"
בכירים באוצר: אנשי ראש הממשלה מנסים לתקוע טריז בינינו, במקום לקבוע פגישות על התקציב ■ הקיצוץ בבסיס תקציב 2012 יגדל ליותר ממיליארד שקל ■ האוצר נערך לתרחיש בו תקציב 2013 לא יוגש עד סוף השנה
דוד בועז: "ההשקעה בתרבות דורשת אמנם משאבים רבים, אבל היא משתלמת ביותר מבחינה מקרו-כלכלית"
יש תקציב להכין? בלשכת נתניהו האורות כבויים ויומן הפגישות ריק ■ בינתיים, מספר המובטלים עולה, היצוא יורד, הגירעון מעמיק, הצמיחה יורדת, מדד המחירים מעיד על האטה ומהפך שלילי נרשם בחשבון השוטף
משרד הפרסום יטפל בהשקת מותג התה הקר החדש של החברה, FUZE TEA
בכיר באוצר: "הזמן דוחק, ואנו ממש בדקה ה-90. עדיין לא נקבע אף דיון"
חייבים לתקן טעויות היסטוריות, לצמצם תשלומים סקטוריאלים לטובת התעשייה
בבית ההשקעות משחררים תגובה למעורבת להחלטת הממשלה על העלאת יעד הגירעון: "לא ברורה לנו ההתחייבות שלא להעלות מסים; עמידה ביעד עלולה להתברר כבלתי מעשית"
הוועדה הורתה למדינה לגבש פתרון בתוך שלושה חודשים ■ נשיא התאחדות התעשיינים, צביקה אורן: "מדובר בשאלה של קיום"
בצלאל סמוטריץ'גביית מסגירעון (עודף) תקציביהכנסות ממסיםהמומלצותועדת הכספיםכלכלת ישראלכספים קואליציונייםמשרד האוצרתקציב הביטחון