מזון קפוא

כתבות אחרונות

 

יש לכם קיבה חזקה? המדינה מוכרת 1,180 טון לוף

משרד הכלכלה: "מאחר שצה"ל החליט להחליף את הבשר במנות הקרב הצה"ליות בשימורי טונה, לא הייתה עוד סיבה להחזיק במלאי הבשר" ■ יש קונים?

הדס ברק 27.07.2013

בדיקת "גלובס": בורקס מעדנות של תנובה יקר עד 120%

בדיקת "גלובס" והמרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחיר גדולים במקרר המאפים הקפואים, שמגיעים עד ל-120% בין המותג היקר - מעדנות מבית תנובה - לבין מותגים קטנים שנמכרים בעיקר מחוץ לשופרסל ומגה ■ מעדנות: "הרשתות קובעות"

מיכל רז-חיימוביץ' 01.03.2012

בדיקת "גלובס": מזון קפוא או מוכן - ממש לא כמו שחשבתם

אין ספק שמזון מוכן, קפוא או ארוז, מספק פתרון מהיר ונוח - אבל בדיקת "גלובס" מגלה שלא רק שהרכיבים שלו פחות בריאים, המחיר שלו לא נמוך יותר מזה של הכנה בבית

יעל גרוס-אנגלנדר 28.12.2011

בדיקת "גלובס": למה הדג הקפוא מצטמק אחרי ההפשרה?

אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים

מיכל רז-חיימוביץ' 20.09.2011

האחים הלפרין וגיל אונגר מקימים רשת מזון קפוא למגזר החרדי

בשלב ראשון רכשו יחד 50% מהחנות "כל הקפואים" בבני-ברק לפי שווי של 6 מיליון שקל ■ יפתחו 15 חנויות

אילנית חיות 26.01.2010

   12   

   נמצאו 21 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 2