מזון קפוא

כתבות אחרונות

 

בדיקת "גלובס": למה הדג הקפוא מצטמק אחרי ההפשרה?

אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים

מיכל רז-חיימוביץ' 20.09.2011

האחים הלפרין וגיל אונגר מקימים רשת מזון קפוא למגזר החרדי

בשלב ראשון רכשו יחד 50% מהחנות "כל הקפואים" בבני-ברק לפי שווי של 6 מיליון שקל ■ יפתחו 15 חנויות

אילנית חיות 26.01.2010

   12   

   נמצאו 18 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 2

צרו איתנו קשר *5988