סושי

כתבות אחרונות

 
רות לפין / אייר: גיל ג'יבלי

סושי וברוקלין - זה מה שצריך לדעת

אם אתם מבקרים בני יורק ואוהבים סושי, כדאי מאוד שתשריינו ביקור ב- Sasabune ■ קבלו כמה מנות חובה, במסעדה בה השף לוקח את הדגים שלו ברצינות יתרה

27.05.2013

בקרוב בסושי שלכם: דגים מיפן עושים עלייה למסעדות בארץ

השוק הישראלי נפתח ליבוא דגים מיפן, דבר שמרגש מאוד את בעלי המסעדות היפניות בארץ ■ החלוץ ששוחה לפני המחנה הוא המאצ'י, המוכר גם כילו טייל או אנטיאס

מרב סריג 28.02.2013
וויסקי סנטורי / צילום: יחצ

וויסקי השמש העולה: קבלו טעימה מהוויסקי היפני המשובח

נחמד לפגוש וויסקי טוב שלא מגיע מסקוטלנד, ומתברר שגם בזה היפנים מצטיינים. כי זאת יודע כל ספן, יש גם וויסקי מיפן!

חיליק גורפינקל 15.01.2013

אוכל: ארוחת שוג'ין ריורי - כשבודהה פגש את הסושי

שוג'ין ריורי היא ארוחה יפנית מסורתית, על טהרת הצומח. זהו מטבח נזירי, הנמנע מאכילת בשר, דגים ורכיבים אחרים מהחי. גם יפני, גם בריאותי-טבעוני

מרב סריג 08.11.2012

מינאטו היפנית בהרצליה הפיתוח מנצחת בגזרת הדגים

למרות מגבלת הכשרות, מסעדת מינאטו היפנית בהרצליה פיתוח מתחרה בהצלחה רבה ביתר המסעדות היפניות מרובות הדגים והשרצים

חיליק גורפינקל 04.03.2012

התקווה הלבנה של הסושי: יוסי חולו חוזר לחולל פלאים ב"סושי בזל"

יוסי חולו חזר לכור מחצבתו - מסעדת "סושי בזל" שאותה הקים לפני כ-14 שנה, ושם הוא שב ומוכיח כי מכל היפנים והתאילנדים שמגלגלים כאן סושי תחת כל עץ ואצה, הוא היה ונשאר הסושימן הכי טוב בארץ

חיליק גורפינקל 13.11.2011

בעקבות האסון ביפן: חשש בישראל ממחסור בסושי

בשוק המסעדנות בארץ חוששים כי ייתכן שייווצר מחסור במוצרי הגלם האסייתים כמו סויה, מיסו, ווסאבי, אצות ועוד ■ תל-אביב נמצאת במקום החמישי בעולם בצריכת סושי לנפש

שירות גלובס‏ 14.03.2011

קיוטו פותחת רשת מסעדות למזון יפני מהיר - "קיוטו אקספרס"

הסניף הראשון נפתח בירושלים בהשקעה של מיליון שקל, והכוונה היא לפתוח בהמשך סניפים נוספים בירושלים וברעננה

שירות גלובס‏ 19.10.2010

המועצה לצרכנות: לבטל את כפל הסמכויות הגורם להיעדר פיקוח ולפגיעה בצרכנים

טוענת כי גורמי הפיקוח הרבים מביאים לכפל סמכויות ולגלגול האחריות בין הגופים ■ מבקשת לקבוע כי "בכל מקום בו קיימת סמכות מקבילה - תהא הסמכות כפולה ומוטלת על כל רשות כאילו אינה מוטלת על הרשות האחרת"

אורלי פלג-מזרחי‏ 02.06.2009

הקרב על הסושי: השף עלי גרוסמן יוצא למאבק משפטי נגד שותפיו במסעדות אונמי וטפאו

הסועדים במסעדת אונמי היפנית ובמסעדת טפאו הספרדית לא מעלים בדעתם איך נראה המקום מנקודת המבט של עלי גרוסמן, השף והשותף בשתי המסעדות וחלוץ סצנת הסושי בארץ, שהגיש השבוע תביעה נגד שותפיו

עמי ברנד 15.01.2009

   12   

   נמצאו 26 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 2

צרו איתנו קשר *5988