אלפרד אקירוב, צבי ימיני, אליעזר שקדי, דוד ברודט ועוד רבים הגיעו לוועידת ישראל לעסקים של "גלובס"
בנק ישראל פרסם את פרוטוקולי החלטת הריבית לחודש דצמבר ■ חברי הועדה המוניטרית העריכו כי חלה ירידה בקצב הפעילות הכלכלית הריאלית ■ בנוגע לשוק הדיור: "הפעילות בענף הבנייה מצויה ברמה גבוהה ביחס לרמותיה בעשור האחרון"
נגיד בנק ישראל בוועידת ישראל לעסקים: "אם מחירי הדירות יעלו, נבחן את הורדות הריבית" ■ על הצוק הפיסקלי בארה"ב: "אני פחות אופטימי"
מדובר בסכום הגבוה ב-50% לעומת החודש המקביל אשתקד ■ בשוק מעריכים כי דצמבר צפוי להיות חזק יותר מנובמבר ■ בבנקים מעריכים: רק בעוד כמה חודשים נוכל לדעת אם ההגבלות החדשות של בנק ישראל אפקטיביות
כך מעריך רונן מנחם ממזרחי טפחות ■ יניב פגוט: "כאב הראש הגדול ביותר של בנק ישראל - מחירי הדיור הזוחלים כלפי מעלה" ■ אלכס זבז'ינסקי: "בהורדת הריבית בחודש שעבר הבנק הקדים את ההאטה בפעילות ובאינפלציה"
שר האוצר ונגיד בנק ישראל סטנלי פישר דנו בהשלכות מבצע "עמוד ענן" על המשק הישראלי: המשקיעים הזרים והמקומיים מכירים ביכולתו של המשק הישראלי לצלוח משברים ביטחוניים ללא נזקים משמעותיים"
הנגיד בראיון לבלומברג: "הרווחים יועברו לחו"ל במקום להישאר בישראל, אבל הדבר העיקרי שאנחנו מתעניינים בו הוא אובדן משרות ולא סביר שזה יקרה"
אבישי ברוורמן, ששואף לתפקיד האוצר תוקף: "נתניהו ושטייניץ משתמשים בנגיד"
איך הנגיד לא מבין שהפחתת הריבית עלולה לנפח עוד יותר את הבועה בשוק הנדל"ן?
האנליסטים מעריכים כי כל עוד הממשלה לא תתערב "באופן נחרץ", מחירי הדירות לא יירדו
פישר מנסה להפיל את תיק בועת הדיור על הממשלה, אבל גם לו יש חלק לא קטן
בזכות הקטר הנדל"ני יכלו נתניהו ושטייניץ לחגוג ב"אי של יציבות"
זה כבר זמן רב שנגיד בנק ישראל סטנלי פישר מסתכל בדאגה על התחממותו המחודשת של שוק הדיור ומתלבט; אתמול הוא הכריע
פישר נאלץ לבחור ברע על פני הקטסטרופלי
על גבול מיתון, עם משבר באירופה וכלכלה אמריקנית מעורפלת
אדריאן פילוטאירובנק ישראלגיא קצוביץ'דולרכלכלת ישראלמט"חפדרל ריזרבקובי ישעיהוריבית