בי"ס אסטלה ללימודי קונדיטוריה מתרחב

אסטלה, כיתת אמן ללימודי קונדיטוריה, שכרה לאחרונה כ-50 מ"ר נוספים בגבעת שמואל עקב הרחבת פעילותה. השטח הנוסף ישמש לכיתת לימוד שלישית וכן למשרדים. ההשקעה בהתרחבות היא של כ-50 אלף דולר.

אסטלה נמצאת בשנת הפעילות השלישית, ובשנה האחרונה למדו בה כ-250 תלמידים שהשתלבו ברובם בענף הקונדיטוריה המקצועית בארץ .

את בית הספר הקימה אסטלה מושקוביץ-בלפר, לשעבר מנהלת הקונדיטוריות של "ארקפה" ו"לחם ארז". אסטלה החליטה ליישם את עבודת הגמר בתואר השני במנהל עסקים אותו סיימה, ובחרה להקים בית ספר לקונדיטוריה על פי המודל המקובל בבתי הספר באירופה. חומר הלימוד כולל, מלבד התנסות מעשית, גם הרצאות בתחומים סובבים כמו טכנולוגיות מזון וחומרי גלם.

לדברי מנהל בית הספר, זאב בלפר, ההתרחבות נובעת כתוצאה מעליה בביקושים לקורסים ושילוב של מרצים מחו"ל בפעילות השוטפת. "