חברת הביטוח מגדל השלימה בסוף השבוע רכישת 50% בפאואר סנטר באזור התעשייה של נתניה. מגדל רכשה את הזכויות מידי היזמים קובי גוברין ואריה פרשקובסקי, תמורת 16 מיליון דולר.
המדובר בפרויקט מסחר ומשרדים חדשני הממוקם בסמוך לסניף איקאה ולמתחם גנדן, הבנויים בכניסה הדרומית של נתניה.
הפאואר סנטר מתפרש על שטח של 21 דונם וכולל 13 אלף מ"ר בקומת הקרקע וכן 3,500 מ"ר בקומה ראשונה. כמו כן, למרכז המסחרי כ-400 מקומות חניה.
למרכז המסחרי מספר שוכרי עוגן, ביניהם טיב טעם השוכרת 4,000 מ"ר בדמי שכירות של 13 דולר למ"ר בחוזה עד אפריל 2007, עם אופציה להארכה עד לשנת 2012, בכפוף לעלייה בדמי השכירות. שוכרים נוספים במתחם הם רשת FACTORY השוכרת 2,500 מ"ר ב-15 דולר למ"ר בחוזה עד ליוני 2008 עם אופציה להארכה עד לשנת 2018. בנוסף לקחו שטחים במתחם רשת ארקפה ששכרה 2,000 מ"ר, ושקם אלקטריק ששכרה 4,000 מ"ר.
השותפים החדשים השכירו בשבוע שעבר לחברת עדן טבע מרקט את המבנה בשטח של 2,800 מ"ר שהקימו בשטח המתחם. עדן טבע שכרה את המקום בדמי שכירות של 10 דולר למ"ר. החברה, הנמצאת בבעלות גיא פרוביזור, תשקיע 25 מיליון שקל בהתאמת החנות לצרכיה. עדן טבע מרקט תקים במקום סופרמרקט ענק למוצרי טבע ומוצרי מזון אורגנים.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.