ביום בו מנכ"ל ספקית התוכנות לעסקים גדולים, Computer Associates (סימול: CA) לשעבר, סנג'אי קומאר, נידון ל-12 שנות מאסר בפועל וקנס של 8 מיליון דולר בגין מעורבות בתרמית החשבונאית הגדולה בחברה, דיווחה החברה על גידול ברווחים ובהכנסות בדו"חותיה לרבעון הפיסקאלי השני של 2007.
מן הדו"ח עולה, כי ספקית התוכנה החמישית בגודלה בעולם רשמה רווח נקי (על בסיס GAAP) של 53 מיליון דולר, שהם 25 סנט למניה, לעומת רווח נקי של 46 מיליון דולר, או 8 סנט למניה, ברבעון המקביל אשתקד. כמו כן, הכנסות החברה צמחו ב-4.8% והסתכמו ב-996 מיליון דולר.
עם זאת, החברה רשמה רווח נקי, שלא על בסיס GAAP, בגובה 25 סנט למניה. בכך, עקפה את קונצנזוס תחזיות האנליסטים, אשר ציפו לרווח נקי של 20 סנט למניה על הכנסות בגובה 968 מיליון דולר.
במבט לעתיד, צופה החברה כי תעמוד בתחזית ההכנסות שלה לשנת הכספים 2007, ותציג הכנסות של 3.9 מיליארד דולר, ורווח פרופורמה של 83 סנט למניה. האנליסטים, לעומת זאת, מצפים לרווח נקי של 85 סנט למניה על הכנסות בגובה 3.91 מיליארד דולר. מניות החברה משילות כ-5% במסחר המאוחר בוול סטריט.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.