נשיא ומנכ"ל דלק US, עזרא ימין, מימש השבוע אופציות ברווח של 3.83 מיליון דולר

ימין מימש 250 אלף כתבי אופציה שהוענקו לו במחיר של 2.03 דולר ומכר אותם במחיר של 17.35 דולר

נשיא ומנכ"ל דלק US , עזרא (עוזי) ימין מימש 250 אלף כתבי אופציות למניות רגילות של החברה שהיו ברשותו. כך עולה מטופס 4 שהגישה אמש (חמישי) החברה ל-SEC.

על פי הנתונים שדווחו, עזרא מימש את האופציות במחיר של 2.03 דולר ומכר אותן במחיר של 17.35 דולר, כך שסך הרווח שגרף ימין מהמהלך מסתכם ב-3.83 מיליון דולר.

על פי חוקי ה-SEC, על חברה לדווח על שינויים בהרכב המניות והאופציות תוך יומיים מיום ביצוע העברה, כך שהמימוש והמכירה בוצעה השבוע.

ברבעון השלישי של השנה רשמה דלק US גידול של 32% בהכנסות לעומת הרבעון המקביל אשתקד. שורת המכירות הסתכמה ב-920.9 מיליון דולר. אולם בשורה התחתונה הרווח הנקי ירד 19% ל-26.3 מיליון דולר. זאת בעיקר הודות לירידה במרווחים וההפסד מתחומי פעילות חדשים.

מאז הונפקה דלק US, זרוע הפעילות של קבוצת דלק בארה"ב, בחודש מאי השנה ועד מחיר הנעילה אמש רשמה מניית החברה תשואה חיובית של כ-8.4%.