אפריקה ישראל - השגרירה היחידה

ישראלים, לפחות אלו שעוסקים בנדל"ן, לא זורמים בינתיים בהמוניהם לפיליפינים והם מבכרים מדינות אסייתיות אחרות. לעת עתה, יש לנו שם נציגה בולטת יחידה בדמותה של אפריקה ישראל. יעקב בן משה, מנכ"ל אפריקה ישראל פסיפיק, מסביר ל"גלובס" על חבלי הקליטה בפיליפינים ועל המניעים של לב לבייב, בעל השליטה באפריקה ישראל, לקבוע בסיס קבע במדינה.

את השקעתה של אפריקה ישראל בפיליפינים ניתן להגדיר כסנונית ראשונה, להשקעות עתק עתידיות שמתכוונת החברה להזרים למזרח הרחוק, במיוחד לסין ולהודו. "תחילת הסיפור של חטיבת אסיה פסיפיק התחיל בדצמבר 2004 במסגרת החלטת לבייב ליצור כמה שיותר מנועי צמיחה לחברה", מספר בן משה.

"בפיליפינים איתרנו מספר הזדמנויות, הן בתחומי התשתיות והן בתחומי הנדל"ן. תחילה התעניינו ברכישת כביש אגרה - נורת' לוזון אקספרס. הניסיון שלנו בעבר מהתחום הניע אותנו לנסות ולרכוש את הכביש אך לצערנו המוכרים התחרטו והחליטו לבסוף לא למכור. יחד עם איש העסקים הישראלי, אלי לוין, שמתעסק בעיקר בתחום הרכבות במדינה, רצינו להתמודד על מכרז הרכבת הקלה במדינה, אך הממשלה המקומית מעכבת את ההליכים, כך שהעניין יכול להיות רלוונטי רק בעתיד".

"במקביל לעסקי התשתיות, התחלנו להתעניין בנדל"ן המקומי ויזמנו מספר פרויקטים: הקמה, בשיתוף עם גורם מקומי, של משרדים לתעשיית ה-IT הפורחת, לצד המטרופולין של מנילה, שנקרא באלבאנג. היקף המיזם- 237 אלף מ"ר. כיום בנינו קרוב לשליש מהמיזם וההון העצמי שהושקע מצידנו עד כה עומד על 10 מיליון דולר. בבאלבאנג יש לנו פרויקט נוסף, שצפוי להתחיל בשנה הבאה, להקמת שלושה מגדלי מגורים בני 25 קומות כל אחד - 576 יח"ד. סה"כ השקעה תסתכם ב-85 מיליון דולר והחלק שלנו בהון העצמי הוא 8 מיליון דולר. הפרויקט טרם החל ואנו בשלב התכנונים".

במקביל, עובדים באפריקה ישראל על פרויקט ענק להקמת עיר קטנה בצפון מזרח מנילה. האזור, המכונה "טימברלנד", משתרע על פני 6,200 דונם והיקף ההשקעה הכולל מוערך במאות מיליוני דולרים. כיום המיזם בתחילת דרכו (10%) ועד כה השקיעה אפריקה כ-7 מיליון דולר הון עצמי. בן משה: "אנו בונים שם גם מלון וספורט קלאב בהיקף של 16 אלף מ"ר ומוכרים שם מאות חלקות אדמה, ו-1,620 יח"ד, על בניינים של 8 קומות".

"כיום אנו מתחרים במכרז לרכישת כביש אגרה אחר, ולצורך כך חברנו לאנת'וני סלית, מיליארדר אינדונזי. מתוך 14 קבוצות שניגשו למכרז נשארו שתיים, אנחנו וקבוצת לופז גרופ, אותה קבוצה שהתחרטה ולא מכרה לנו את כביש האגרה הראשון שהתמודדנו עליו.

מדובר בכביש של 90 ק"מ וחלקנו בשותפות עומד על 40% (השיעור המירבי של משקיע זר, על פי חוקי המדינה). ההצעות עצמן יוגשו בסוף פברואר והכרעה תתקבל ככל הנראה במארס".