אין כמו החגים כדי לחזור לאווירה המשפחתית, וגם כדי לקפוץ לכמה שעות לביקור במטבח. ספרו של גיל חובב, "אוכל של סבתא", תופס שתי ציפורים במכה (או במנה) אחת. בספר אוסף מרשים של מתכונים ממטבחיהן של הסבתות, מפולין ועד מרוקו - ממרק עוף בקניידלך, דרך במיה במיץ ועד אורז פרסי ירוק עם תפוחי אדמה. גם מקומם של המלפפונים החמוצים תוצרת בית לא נפקד.
"אוכל של סבתא", גיל חובב, קרפד ומודן, 200 עמ'.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.