"הבוטקה", חומוסייה טעימה ונדיבה (יש מילוי חופשי למי שמנת החומוס לא השביעה אותו, ויש גם לימונדה חופשי-חופשי), נפתחה בשנה שעברה במרכז הכרמל, מרחק פסיעה ממתחם הפסטיבל.
גילינו אותו בפסטיבל בשנה שעברה, ופקדנו אותו מאז בכל פעם שנקלענו לאזור. מעבר לטעמו המשובח של החומוס (כדאי לנסות את המנה עם הפטריות), המקום נקי עד מאוד, האווירה צעירה ומהנה, המחירים טובים, והעיצוב אף הוא מזמין וידידותי.
נקווה שייפתחו עוד סניפים של החומוסייה הנפלאה הזו, שלה כעת שני סניפים - הסניף הראשון של "הבוטקה" נפתח ברמת ישי, שאזור התעשייה שלו הוא מעוז הקולינריה (המשובח) של העמק (יזרעאל), ואני בכוונה לא מרחיב לגביו, אחרת לא תגיעו לפסטיבל הסרטים.
שדרות המוריה 9, מרכז הכרמל, חיפה. שעות פתיחה: א'-ה' 10:30-21:00, ו' 10:30-16:00, שבת 12:00-21:00. טלפון: 04-9533348
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.